46 EDV
Високопродуктивні активні сухі дріжджі
Danstil 46 EDV активні сухі дріжджі (АСД) − це спеціально відібраний штам Saccharomyces cerevisiae для ферментації цукру. 46 EDV використовують у виробництві спирту із меляси чи соку із цукрового буряка та цукрової тростини.
Властивості продукту
Дріжджі швидко активізуються, забезпечують швидке бродіння і продемонстрували високу стійкість до осмотичного тиску при високій концентрації цукрів.
Вони також стійкі до інгібуючих природних токсин, які містяться у деяких видах меляси.
Їхня висока продуктивність і низьке виробництво високих спиртів роблять 46 EDV відмінними для виробництва паливних спиртів і для харчового спирту, для якого не вимагається високої міцності.
46 EDV ─ це активні сухі дріжджі штаму Saccharomyces cerevisiae. Сертифікат Відповідності видається на вимогу.
Застосування
46 EDV ─ це стійкі дріжджі, що використовуються як для безперервного так і для періодичного бродіння. 46 EDV спеціально розроблені для зброджування цукрової сировини і тому ідеально підходять для виробництва спирту з цукрової меляси та соку.
Упаковка
10 кг вакуумні пакети з фольги.
Інструкція з використання
Дозування залежить від процесу, але в загальному знаходиться в межах 10-50 г/Гл. Можна знизити дозування при наявності дріжджового генератора перед бродильним чаном.
Перед використання потрібно провести регідратацію. Для цього використовуйте свіжу воду 40°С, ретельно розмішати і залишити на 15 хвилин.
Рекомендована температура бродіння З0° - 35°С.
За додатковою інформацією зверніться до технолога-представника.
Зберігання і використання
Активні сухі дріжджі 46 ЕDV слід зберігати у прохолодному сухому місці для збереження максимальної стабільності. При дотриманні вказаних умов зберігання продукт залишається стабільним 36 місяців від дати виробництва.
|
VEJLEVEJ 10 • 7000 FREDERICIA, DENMARK +45 75 91 50 80 PH |